Thursday, April 26, 2007

LONDON HERE I COME!

Nå er det riktignok ikke før til September at vi skal til London... Men jeg bestillte nettopp flybilletter hjem til meg å Sandra (jeg skriver Sandra slik at hun skal bli glad i meg;-)), fra London til Kjevik, så da ble jeg litt giret kan du si! Det blir jo helt fantastisk! Lurer litt på hva vi skal finne på, men jeg regner med det blir helt topp!

Jeg håper vi skal kjøre med sånne røde londonbusser.. har alltid hatt så lyst til å hoppe ut i fart..Sånn ellers sov jeg en veldig stor del av bussturen hjem i dag.. og i tillegg var det en relativt morsom bussjåfør og været var fint, noe som alltid hjelper på humøret.. så egentlig var det ikke så ille å reise hjem i dag.. Var på alle mulige måter verdt det:-)

Nå sitter jeg på kjøkkenet hjemme og skriver.. Litt deilig når det er helt stille i huset.. Bare lyden av tastaturet liksom.. Ut vinduet lyser "Glava Isolasjon, norges mest brukte" gult i mot meg..
Pappa er nemlig hjemme med lastebilen for natten.. så den blokkerer det meste av utsikten ut kjøkkenvinduet..

<--Nesten sånn er utsikten min nå, så kan du leve deg inn i min tilværelse hvis du vil..


I morgen skal jeg først til Flekkefjord, så innom Lyngdal før jeg skal videre til Kristiansand... Gøy med en langtur i ny og ne.. Ikke hver dag jeg er innom tre sørlandsbyer på en dag..

7 comments:

Ole-Jørgen said...

Nei, men Sørlandsbyar er det jo ikkje akkurat få av, så tre på ein dag skulle vel være greit.. ;)

OJ

Vibeke said...

ååh london blir so konge! du kan gle deg, da e ein heftig gøy by!;) bra du ikkje kjeda deg altfor mykje på buss-turen heim.. kos deg vidare!

m a r i i i i i said...

rulln ut med glava;):P

m a r i i i i i said...

neida.
Litt morsomt at du skifter mellom dialekt, nynorsk og bokmål forresten!
Ha det fint i ferien! Eller det e visst bare langhelg..

Tora Sandra said...

hva skal du finne på i alle de sørlandsbyene da?
jeg gleder meg til vi skal til London. og det er konge at du har bestilt billetter til oss hjem.
Kristin og Sandra på flytur ;)

lene said...

eg og vil til london igjen...! gled deg! d va knallgøy!:)

Vibeke said...

kommentar te da du skreiv: blir veldi gla for kommentara eg òg, so takk for kommentar!;) du e kul du òg, so då kan me to vera kule sammen!=D jeah! GLA I DEG!

Post a Comment