Tuesday, April 10, 2007

Så bærer det oppover igjen..

Nå er jeg på vei oppover til Vestlandet igjen... Det er bare så ubeskrivelig kjedelig å kjøre buss så lenge...i hvertfall når jeg vet at det hadde tatt 2 til 3 timer mindre hvis jeg hadde kjørt bil... Med andre ord er egen bil et av mine store ønsker. Men før jeg kan begynne å tenke på å kjøre selv må jo forsåvidt lappen være i boks.. så vi tar detet skritt om gangen... Til da får jeg nyte det å kunne sove til en jevn bussdur...

Er det forresten noen kreative hoder der ute som har noen lure ideer til ting jeg kan finne på i bussen for å fåtiden til å gå.. slik at de mange lange bussturene kan bli noe som jeg kan se frem til?

For øyeblikket er jeg i Stavanger, men når jeg poster dette er jeg mest sannsynlig på en av ferjene. Det er nemlig tråløstnettverk på de nye gassferjene, for de som ikke har fått det med seg.. Et ubeskrivelig bra tiltak! Det er faktisk enav de positive tingene med disse reisene.. Til høsten ser jeg allikevel frem til å cruise oppover langs kysten, med godt selskap og bra musikk i bilen:-)

det er vel ingenting galt i å drømme?

3 comments:

Jon Amador Mandujano said...

Altså, hvis du istedenfor å irritere deg om at tiden går seinere kan du heller ta deg tid til å se ut på den nydelige naturen og nyte den tiden du har med den.

Cheers.
Jon.

Ole Malvin Øvreås said...

jepp, var det eg sku sei og...

Synøve said...

Musikk syns jeg alltid hjelper

På bilturer er det eneste stedet jeg med helt god samvittighet kan sitte å dagdrømme så lenge jeg vil...altså i timesvis!:) men det er vel kanskje ikke alle som har denne hobbyen...:P

Post a Comment