Wednesday, May 2, 2007

Nå har eg norsk.. Kristine Misje har foredrag om forsjellen på mannlege og kvinnelege forfattarar. Ho er eigentleg ganske flink:-) Eg fann plutseleg ut at eg hadde internett i klasserommet.. Hadde eigentleg trudd at det skulle ta litt meir av,( å ha internett i klasserommet altså) men det gjorde eigentleg ikkje det. For så vidt er jo det like greit for då kan eg følgje bedre med i timen.

Det var forresten heilt konge i helga! Deilig med langhelg!

Traff mange folk det var enormt lenge sida eg hadde sett...

Nå er dette bilete på "tavla". ------>

Kristine snakker om Bjørnstjerne Bjørnson..

Eg skal følgje med...

3 comments:

Vibeke said...

du må fylje med i timen, kristin.. da e viktig da!:P bra du hadde ei fin helg!:) da hadde eg og!

Sigrid said...

skuffa over deg assa... jeg vil også ha nettverk i klasserommet, eller forresten, da kommer jeg sikkert ikke til å følge med i timen...hmmm

Mariam said...

Keep up the good work.

Post a Comment