Wednesday, June 20, 2007

Sol, ferie og glatte veier

Så var det omsider ferie...

På en måte er det deilig.. komme hjem til mopeden og sånn..

Men på den andre siden er det litt trist at det er blitt sommerferie, jeg har reist fra Kongshaug for noen måneder (litt vemodig) og jeg har fortsatt senebetennelse i hånda.. (altså.. vont.. har hatt det siden vinterferien) føles så bortkasta å være så HANDikappa..

Har det egentlig travelt selv om jeg har ferie..

I går var jeg foreksempel på glattkjøring hele dagen, og så satt jeg barnevakt hele kvelden..

Ikke at jeg klager... Glattkjøringen var kjempegøy og det er jo alltid koselig å sitte litt barnevakt:-)

vinterføre.. here I come!
(dette bildet var kanskje ikke det beste for å demonstrere sommerferie-feelingen, men det får komme ved en annen anledning)


Neste uke begynner jeg på jobb... Skal jobbe 5 uker som lydtekniker på Lyngdal bibelcamp. Det er rart med det... Når jeg endelig kommer meg "heim te mor", går det bare en uke før jeg flytter ut igjen... Skulle tro jeg ikke likte meg hjemme.. men det gjør jeg altså.. bare så det er sagt...

3 comments:

Guri said...

SOl å sommar..<3
miss you babe

Idagull said...

wow. kristin - o store lydtekniker. skjærgårds?

Sigrid said...

Du er sikkert i full gang med lyd og greier nå. Har hatt kjøretime i dag... skal snart ha 2 uker ferie, det blir deilig!!

Post a Comment