Friday, August 10, 2007

Ting HAR skjedd...

sidan sist...
Eg har nå offisielt tatt skrittet inn i de voksnes rekker ved at eg har fylt 18 år...
Feiringa av dagen varte i sånn ca. 3 dager:-) Og det var nokre aldeles nydelege dagar.. Gleda byrja allereide mandags morgon då eg etter få timar med søvn hadde oppkøyring, og eg sto!!!!Kva eg gjorde resten av den dagen seier seg vel kanskje sjølv...
Tirsdagen gjekk òg med til køyring.. Då pakka eg min blåe vectra full med flyttelass (ikkje mitt..) og køyrde til Kristiansand.. Det var noke feil med "anlegget" i bilen min så derfor køyrde eg heile vegen med diskman (!) og headset (går jo ikkje ann å køyre så langt uten musikk.. å nå mp3 spelaren òg tok kvelden tok eg i bruk andre midlar...) Nå er imidlertidig anlegget fiksa (eg er så heldig at eg er bortskjemd med ein bror som er som poteten og som kan alt! heilt utruleg!) og eg hadde min fyrste tur med musikk i dag! For ein deilig følelse...

Tilbake til feiringa, så var planen og feire bursdagen på lørdagen, men pga diverse TOTO konsert, russland tur, familieturer å militær for å nemna nokre så var det midlt sagt få som kunne koma.. og derfor blei partye flytta t onsdagen.. då kom d litt fleir.. Kort sagt så vart det ein særs (måtte bare bruka det ordet.. genialt! hehe) vellykka kveld som ikkje slutta for min del før det var morgon igjen... då var eg nokre kroner + nokre wunderbaum rikare=)

Så då veit dykk det:-)

3 comments:

Vibeke said...

hah! ser for meg deg på veien med headset og diskman og heile pakka! bra anlegget e fiksa te meg og deg ska ut å råna då.. =D

og so e eg jo litt skuffa øve at du ikkje nevnte min vakre bursdagssang te deg.. men sia an ikkje va tre-stemt so e du vel tilgitt.. ;)

du e no kul hvertfal..

johanne said...

Hehe..nei du, den drømmen var nok ikkje helt reell;) jaja..eg reiser ut i verden i oktober hvertfall, så vet du det;) det blir så spennende!! og eg tar gjerne imot besøk, hvis du har lyst på en afrika-tur:)

håper du koser deg hjemme resten av ferien. du skal vel snart tilbake til haugen..? korti begynner dokkar?

Idagull said...

Gratulerer min venn! Med bil, bursdag og fest! Du fortjene kun det beste!

Post a Comment