Monday, December 31, 2007

Snart nytt år og nye muligheter

Så var det snart enda et nytt år, julestresset er for lengst over og langt over halvparten av julematen er fortært.
Min jul har vært helsjønn i år! Jeg har stort sett ikke gjort noen ting, bare slappet masse av, lest et par bøker og spilt piano.
På forhånd hadde jeg bestemt meg for å ikke ut å synge noe i denne ferien, og det var en fin erfaring! Er lenge siden sist for å si det sånn...

Nå skal jeg snart ned på bedehuset for å begynne nyttårsferingen. Den skal i år foregå sammen med en gjeng andre ungdommer på nyttårsgz! Det blir bra. Det er rigget opp med lys, lyd, røyk og stor scene:-)

Ellers var jeg ute å tok noen bilder i dag. Snøen har dessverre sviktet oss i år, men det har vært litt hvitt likevel fordi det har vært kalt. Jeg hadde som plan å legge de ut som et estetisk tiltak på bloggen. Men selvfølgelig har jeg klart å glemt kortleseren på haugen... Derfor ble det et googla bilde denne gangen...

2 comments:

Vibeke said...

lite liv på denna bloggen din, både på oppdaterings-fronten og kommentarfronten.. eg må berre sei at eg syns at d du ska i begynnelsen av påskeferien fortjene et innlegg!

Vibeke said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment