Monday, July 7, 2008

Helgas høydepunkt


(bildet er hentet fra www.triggermag.no)

I helga reiste vi en gjeng på Skjærgårds. Meg og Maria var kjempegira på en Ole Børud konsert, og derfor tok vi turen. Konserten levde virkelig opp til forventningene! Anbefaler alle å kjøpe den nye plata hans: "Shakin' the ground"

Ellers har jeg i det siste hatt en tur på IKEA for å handle inn diverse til hybelen min på Nesttun. Der flytter jeg inn rundt 9. August, så da er det bare å stikke innom hvis du skulle være i nærheten:-)

4 comments:

Vibeke said...

Æsj, eg ville vera med.. Om sommarn sku eg budd lenger sør altså, sånn e d berre. No får eg jo ikkje besøkt deg alikavel heller.. Jaja, e ikkje soo lenge te midten av august:)

Jon Amador Mandujano said...
This comment has been removed by the author.
Cecilie said...

Hei;) alt bra:) Eg og vil på Ole Børud konsert;) alt bra med deg lille venn?=)

Vibeke said...

Du, eg savne deg...

Post a Comment