Thursday, February 19, 2009

Livet akkurat nå - masse musikk!

En liten oppdatering er på sin plass, når jeg først har hatt litt på programmet.
I helgen var jeg på Ognatun og underviste masse flott og lovende ungdom, som det så fint heter, om lovsang. Flott helg med mye liv, og mye musikk og flinke folk:-) Noe jeg gjerne sier ja til å gjøre igjen, hvis det legger seg til rette for det:-)
Ellers så har jeg hatt T2 undervisning på Bildøy denne uken. Gøy å henge med gjengen der ute igjen. Veldig flott gjeng, som jeg begynner å glede meg masse til å reise til Patmos med i begynnelsen av juni:-)

Ellers så var dagens høydepunkt å få være med å kore litt for de kule karene på bildet øverst, på konsert i Salem i kveld. Skikkelige dyktige folk som er verd å sjekke ut. Feks på myspace: http://www.myspace.com/bruthaonline eller på en konsert nå når de er på Norgesturné.

Nå i helgen skal jeg synge i Salem på lørdag og i Betlehem på søndag. Kom, kom, kom!
Hvis du enda ikke har skjønt det består livet mitt for tiden av myye bra og gøy musikk. And oooh (!) how I love it!
Vi synges:-)

2 comments:

Line said...

Eg sjekka di ud når de sang med Kefas. (Det va dei, va det ikkje...?)
:)

Line said...

Jo :) Det va det.

Post a Comment