Wednesday, March 18, 2009

Akkurat nå...

Disse damene er verdt å få med seg:-)
(Foto: Kjell Hauan)

Nå kom jeg akkurat hjem fra Åsane. Har vært med Marit Stokken og sunget på møte i kveld. Ho og Irene tar nemlig til på tredje uken med møter der ute, men i dag var Irene hjemme, så da ble jeg en backup. Veldig koselig! For noen damer - stor respekt!
Hvis du har anledning, anbefaler jeg på det sterkeste å ta turen innom Åsane gamle kirke denne uken å få med deg gode møter.
For mer info tar turen innom http://maritogirene.blogspot.com
Ellers er det YA på fredag, GospelBergen øvelseshelg på Voss på lørdagen og synging på M2 på søndagen. Så noen ser jeg vel da:-)
Tralles!

2 comments:

Cecilie said...

GO Marit og Irene :)

KRISTIN! LENGE SIDEN! Jeg Må bare få sagt hvor UTROLIG god du er med stemmen din og ditt musikalske talent! Hørte på What have you done for the Lord!

Håper virkelig vi kan synge litt sammen når jeg kommer til Norge. I hvertfall i sommer. Skal du på Bibelcampen? Blir du i Bergen til neste år?

Og du? GRATULERER med type!!!! Herlig.

Håper å få en oppdatering :)

Peace and love fra Cecilie (Persson)

LK & Eline said...

type? hvem? hva, hvor? takk for kjekk kommentar på bloggen vår. hadde jeg bare likt sterk mat.. problemet er og det at alt jeg smaker, smaker babyen og i magen, og jeg kan ikke ha n unge som liker sterk mat når jeg ikke gjør det.. logikk, forresten?

Post a Comment