Monday, September 28, 2009

London callingOm ei veke(!) reiser eg til England. Denne gongen på studietur med KL-gjengen frå Gimlekollen. Vi skal først vera nokre dagar i Oxford, før vi tek turen vidare til London. Eg er som mange veit veldig glad i London, så det passer meg ypperleg!
Å kor eg gler meg til å koma tilbake til....5 comments:

Line said...

God tur!
Om ca ein måned ska eg au tebage te London :)

Anonymous said...

Jeg har akkurat kommet hjem fra London. Det er helt fantastisk!! God tur!
"Mind the gap!"

Ingvild said...

Da skal du reise med flere jeg kjenner! Blant annet Elin og Trine - sweet!

Kos deg! London er digg!

Klem Ingvild

Vibeke said...

Åååå.. ååå.. åååå... Ta meg med..!

Lillian Irene said...

Ååå! Du må kose deg skikkelig da! Og passe godt på Helene! ;D

Post a Comment