Thursday, September 10, 2009

Sykemeldt.

Så ble jeg 20 før jeg fikk min første sykemelding. Recap ble ikke akkurat som forventet. Jeg lå i en leilighet i Sogndal, som jeg sannsynligvis ikke hadde funnet veien tilbake til, og sov med feber omtrent hele helgen.
Denne uken har jeg vært hjemme og blitt godt kjent med min egen sofa. Heldigvis har jeg en flott Øystein, som både har handlet, laget mat, vasket opp og utsatt seg for stor smittefare når han har tatt godt vare på meg. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten. En stor takk rettes også til Atle og Gunn Elin som har vist stor omtanke og forsynt meg med så mye gryterett og kake som jeg aldri kunne klart å spise. Heldig med den.
Heldigvis ser formen ut til å bedres etterhvert, og jeg satser på og å være back in business til over helgen.
Jeg ser på det som et godt tegn at jeg har energi til å blogge igjen, selv om det ble uten bilder. Men dere skjønner kanskje at livet mitt ikke er så fotogent for tiden;-)


PS: Svineinfluensa er sannsynligvis ikke til å anbefale.

3 comments:

Line said...

Ånei, ikkje du au! Imorra ska eg te Morten å få han frisk igjen...
God bedring, Kristin!

Maria Spikkeland said...

GOD BEDRING! men det skal nå sies at du har litt godt av litt fri også:p

Siv Anita said...

Jeg fant veien til din blogg- kjekt! =) Utrolig kjedelig at d var sånn helga i Sogndal skulle bli for deg.. Håper du blir bra fort! :)

Vi snakkes plutselig igjen!! =) Hils din kjære!

Post a Comment