Thursday, October 8, 2009

Hello world!


("The Mill" -  her er jeg altså akkurat nå)
Nå er jeg altså i Churchill, et lite Aidensfield-lignende sted langt ute på landet.Her har vi vært siden mandag. Vi er hos familien Cunningham som bor i en gammel mølle, som de har fikset opp og gjord helt fantastisk koselig! I dag skal vi først lære en del om apologetikk og formidling, ungdomskultur osv, før vi kjører inn til Oxford igjen. Her skal vi være i noen timer å handle ol, før vi reiser til London. Der skal vi være til mandag igjen. Jeg lever og har det bra! Nå er jeg klar for noen timer med Krish Kandiah. En mann det er verdt å høre på:)
See you later!

1 comment:

Vibeke said...

Apologetikk har eg kvar fredag:) Så bra at du lever og har det fint! Eg misunne deg.. Krish Kandiah e forresten veldig bra!
KOS DEG vidare og gje London et suss frå meg!

Post a Comment