Sunday, January 3, 2010

Gjett hvem som skal her på bryllupsreise?


Nå var billettene bestilt, og i tillegg begynner designet på invitasjonene og ta form. Snart skal kjolen kikkes på,  og jentedrømmen er i ferd med å bli oppfylt. Fremdeles vet jeg ikke helt om jeg skjønner ordntlig at jeg skal gifte meg. Det går opp for meg sånn stykkevis og delt. Var passe rart å være i bryllup til Kristin og Eirik i går (såååå koselig og flott btw..) å vite at neste gang jeg skal i bryllup er det meg som står der å skal si ja. For en dag det skal bli!

6 comments:

Vibeke said...

Eg òg vil gifta meg..

Mariapiakallevallevia said...

EG ØU VIL!

Silje said...

hurra! åååå du må kose deg, frøken brud!!! :) tips fra meg: ikkje legg for masse sjel i nips som feks håndbroderte invitasjoner med luktelys og håndskrevne personlige dikt. ;)

Line said...

Lucky you ;)

Sigrid said...

Ååå, du er så heldig:) Husker du at vi satt å fantaserte om bryllupskjoler hver bidige gang vi kjørte forbi Cleopatra i byen. Og, tenk nå skal du virkelig ha en brudekjole. Hurra for Kristin og Øystein:)

Sandra said...

å så gøy! når skal dere gifte dere?

Post a Comment