Wednesday, March 17, 2010

Bilder fra Londonturen

Et tilfeldig utvalg...
Levende musikk på Covent Garden
Presidenten i Sør-Afrika hadde tenkt seg på besøk til Dronning Elisabeth... Men vi fikk ikke sett noen av de.. Bare masse flagg, folk og politi.
 
Dette innlegget kom litt senere enn jeg hadde planlagt, men hva skal en si - her går dagene unna. I dag skal vi i  vigselssamtale. Mest sannsynlig er det ikke så skummelt som det høres ut. Og utenom det pakket jeg ut av den siste esken i dag. Så da er vel flyttingen mer eller mindre overstått... For denne gang... Jeg får nyte det i en måneds tid. For i Mai, da er det på an igjen. For da skal vi flytte alle Øystein sine ting. Jeg må nok begynne å legge en slagplan for hvordan jeg skal få plass til han her inne. Kunne fint fyllt opp leiligheten alene.  Men det blir flott å bli to:-)

3 comments:

Vibeke said...

Åå fine bile!:) Glede meg te middag i din nye leilighet i måro!

Gunhild Marie said...

hoppa fløytistane medan dei spelte???

Marie said...

Jeg liker bloggen din kristin, men hadde glemt at den eksisterte!!!! Beklager det ;0) Gratulerer med forlovelse da! Og leiligheten saa jo knall fin ut. Masse lykke til :) klemklem

Post a Comment