Tuesday, April 13, 2010

IKEA og sånn...

En gang jeg var på IKEA gikk jeg bak (du vet sånn når du "går runden", og så er noen personer hele tiden rett foran deg) et ungt par, som tydeligvis skulle flytte inn sammen. Det var en trist opplevelse. Hun skrek (høyt!) hele tiden og fortalte hva de trengte, og at det og det var så greit - han på den andre siden gikk og så sur ut, mens han hele tiden spurte om de ikke kunne gå og sa at det hadde de i hvertfall ikke bruk for.

Jeg på den andre siden er velsigna med en (snart ekte-) mann som ikke setter ut absolutt alle taggene når ordet IKEA blir nevnt (selv om han sier han ikke har like stort behov som meg for å se på alle lysene og sånn;)
Bare han blir belønnet med noen pølser til 5 kr etter handlinga så er han glad og fornøyd. Og det går jo fint. Tross alt koster det meste av det jeg har lyst på der litt mer enn 5 kroner....


Denne flotte egenskapen førte til at jeg i går bl.a fikk både nye spisebordstoler og et skoskap (se bilde) inn i heimen. Så fornøyd:-):-)

Men nå må jeg skrive litt et annet sted.. Har hjemmeeksamen denne uken og skriver bl.a om gode grunner for å tro at Gud eksisterer. Spennende!

No comments:

Post a Comment