Thursday, April 1, 2010

Påsketur! Ingenting er som påsketur...

Det er påske og jeg er hjemme. Nyter ferien med litt tungt pensum. Sist helg reiste meg og Øystein nedover og etterhvert kom (kommende) svigers også etter. Vi hadde ei kjempekoselig langhelg som inneholdt både syngetur til Frikirken i Flekkefjord, sightseeing i Kvinesdal og Eiken, tur til Bestemor og Bestefar og masse bryllupsplanlegging. I dag hadde vi besøk av gjengen fra Træland, for å opprettholde tradisjonen med å grille pølser og koke egg på bål på "hauen". Siden tradisjoner er viktige, trosset vi regnet og fikk en fin opplevelse.
På grunn av regnet, tok jeg ikke med ut kameraet, men jeg kan legge ved et bilde fra fjordårets variant... Det så ganske likt ut i år
 I dag tok Øystein bilen og reiste nordover siden han skal jobbe i påskehelga. Jeg for min del blir dratt med på roadtrip med Vibeke og Maria i morgen... Jeg aner ikke hva som skal skje, hvor jeg skal eller hva jeg vil oppleve. Så det er jo både skremmende, morsomt og spennende.
God påske til dere alle sammen!
"He is not here, for He is risen!"

2 comments:

Karoline H. Spilling said...

Jeg vet hva du skal! Hahahah *smiler lurt*

Vibeke said...

No kjem me snart:)

Post a Comment