Wednesday, June 9, 2010

En får det ikke mer koselig enn en gjør det selv

Jeg sitter som sagt med eksamen for tiden (utrolig hvor mye blogging det blir av det...)
Akkurat nå går det sånn passe, jeg har enda litt igjen på oppgaven, jeg er halvsyk, ute graver noen og bråker noe helt vilt (har holdt på sånn i mange dager nå.. Lenge leve husfreden) og på toppen av det hele tror jeg naboen har bestemt seg for å pusse opp (akkurat det kan jeg egentlig ikke klage på mtp at vi har hamret og bråkt litt her opp hos oss også).
Så jeg fant ut at i stedet for å sitte å syte, skulle jeg heller gjøre det litt koselig og fokusere skikkelig på eksamentoppgaven - så kanskje jeg tar meg en tur ut i det fine været (selfølgelig er det jo nydelig vær når jeg sitter inne med eksamen) som belønning.


Så her ser dere bordet jeg sitter og jobber på. Utrolig hva litt levende lys og blomster kan gjøre. Noe som minner meg på at jeg må takke min fantastiske svigerinne, Therese, for blomstene. De er nydelige! Og som sagt, hjelper på i en litt kjedelig hverdag;-)3 comments:

Therese said...

Åj! Er blomstene fine ennå? Syns faktisk de ser, om mulig, ennå finere ut nå enn da jeg kjøpte de :) Var forresten litt spent på om Øystein kom til å ta æren for kvasten......

Kristin said...

Hehe.. han prøvde seg så vidt, men fant vel ut det var best å fortelle sannheten. Blomstene ble bare finere og finere dagene etter de kom i hus, og nå er de nydelige!

Therese said...

Han kom vel til å tenke på "Null tull!" :) Takk for i går, forresten!

Post a Comment