Tuesday, June 8, 2010

Husmorsysler...

Jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å få en hage som er like fin som denne :

(Foto: Eric Roth)
Sannsynligheten er vel heller liten for det, men nå har jeg i hvertfall begynt på min hagekarriere. Jeg har fått meg blomsterkasse på "balkongen" vår med en liten kjøkkenhage i. Så nå byr jeg på friske urter i middagen... I hvertfall av og til. På bildet under (beklager dårlig kvalitet - mobilbilde på kvelden i motlys er ikke det beste...) ser du resultatet. Urter i sommerlyset, med Ulrikken i bakgrunnen.
Livet kan være idyll av og til. Jeg må bare bli ferdig med eksamen... og litt jobbing
- så er det sommerferie:-)

2 comments:

Vibeke said...

Kan eg får komma på middagsbesøk te deg snart? E generelt lenge sia eg har sett deg.. Korti e du ferdig med eksamen? Masse lykke te med den, du e flink!:)

Johanne Pauline og Torgeir Hauge said...

Stilig med de urtene altså :)
Vi gleder oss til indrefilet!!

Post a Comment