Saturday, July 24, 2010

Tilbake på Vestlandet

På tirsdag kjørte vi tilbake til Bergen etter noen flotte uker i Kvinesdal.
Og med oss på lasset hadde vi noen skatter. Bl.a. disse to, som nå har komt på sin plass i leiligheten.
1. Et gammelt Egersund servise, som jeg har arvet etter min grandtante, er nå trygt på plass i vitrineskapet.
2. Dette flotte pumpeorgelet fra ca. 1930-tallet, som bestefar kjøpte på auksjon for noen år siden og som han og bestemor nå fant ut at vi kunne få hvis vi ville ha det (seff ville det instrumentsamlende ekteparet det). Orgelet har tidligere tilhørt en omreisende emisær, og har den praktiske funksjonen at det kan legges sammen til en koffert. I tillegg fungerer nesten alle tangentene, og det er nesten helt reint:) Glede hos familien Hannevik!

I Bergen ventet gjengen fra Træland (min tante, onkel og søskenbarn) på å komme på besøk. De la ferieturen opp til oss denne sommeren, til vår store glede. Så nå har vi hatt flotte dager sammen, som har innebært både sightseeing, shopping, fint vær, dårlig vær og veldig god stemning. I går (den dagen jeg hadde med kamera) dukket solen frem, og vi tok turen til Ulriken, der vi fikk tatt noen veldig gøye bilder.
Ikke alle var like glad i kameraet hele tiden, men...
Flott gjeng!
Senere på dagen tok vi turen til Nygårdsparken, der vi grilla og koste oss.
Litt handling ble det også i løpet av dagene. Som Monica sier, blir jeg og hun farlig inspirert av hverandre. Noe som fører til mange gode idèer og mye morro, men som også gir grunn til å holde ekstra fast på lommeboken for ikke å bli for "carried away". Uansett; et av de flotte innkjøpene jeg fikk meg var denne flotte grillen! Forhåpentligvis får meg og Øystein prøvd den ut i det fine været i dag, når han bare kommer hjem fra jobb:-)

3 comments:

Vibeke said...

Så koselige bilde:) Ser ut som om de har da kjekt hvertfall! Men du kjære Kristin, no som du endelig e tebake te O Vestland, Vestland, så måå me treffast snart! E du ikkje enig?? Eg savne deg. Rett og slett.

Line said...

Åh, FIN grill! :D

Therese Algrøy said...

Dere har fått det utrolig flott hjemme hos dere! Gleder meg til å se på tirsdag :)

Post a Comment