Saturday, August 7, 2010

Og der fløy juli av sted

Mot slutten av juli hang meg og Øystein bl.a med denne gjengen her på Rødland. (Cathrine snek seg inn på de fleste bildene. Sånn er det vel bare når en er midtpunket - men for et herlig midtpunkt!)
Etter landturen kom mamma, pappa, bestemor og bestefar en tur fra det blide sørland for å besøke oss. Det var et kjempetrivelig og opplevelsesrikt besøk. Vi fikk både sett byen fra bakkeplan, fra Fløyen og fra Ulriken. I tillegg til en tur innom Gamle Bergen og en tur (til!) til Rødland. God mat fikk vi også i oss i løpet av helgen. Gjengen strålte!:-)
Hoppebilder på Ulriken er visst blitt det nye store.
Her er meg, mamma, pappa og bestefar (!) i farta. Sprek gjeng med andre ord:)
Men så, helt plutselig, var ferien over. Jeg begynte i ny jobb 1. august, og så langt trives jeg veldig godt:)
Men alle gledene forsvinner ikke selv om ferien er slutt. I går fylte jeg hele 21 år, og feira dagen med min kjære mann (for første gang). Dagen innebar både flotte gaver, vennlige ord, mange koselige meldinger og telefoner, shopping, 3D-kino, steakhouse-middag, bybanetur og kake! Veldig gøyal dag:)
Her flotter vi oss i 3D-brillene på kino.
Som sagt ble det også en tur med bybanen på oss (siden vi ikke hadde prøvd det før). Helt standard tur ble det nå ikke, men hva kan en vente i disse "innkjøringstidene". Mer om turen kan dere lese HER.
Men livet er veldig bra altså! Vi ser lyst på livet, og gleder oss til å begynne med Senit igjen. Ryktene skal ha det til at det blir veldig bra:-)

1 comment:

Ingeborg said...

Hei Kristin:)
Utrolig fin blogg! Holder på med å opprette min egen for tiden. Tar tid å finne ut av disse greiene, men det gøy arbeid.

Håper alt står bra til med deg!

Klem fra Ingeborg

Post a Comment