Thursday, September 2, 2010

Citylife

Klokka er halv 10, mannen er på jobb og ute graver de og bråker fremdeles (har holdt på siden sikkert kl 7 i dag tidlig og jeg begynner å bli litt lei...

Men nå har jeg benket meg foran TV og er klar for den andre siden der det i dag handler om Gudsoppfattelse. Spørsmålene Hvem er vi , hvorfor er vi her, og hvem er egentlig Gud, blir stilt. Noe som på mitt studie blir kalt eksistensielle spørsmål. Ikke for å være forhåndsdømmende, men jeg har en følelse av at mitt kristne syn kanskje ikke blir godt verken representert eller fremstilt. Men det vil jo tiden vise... Kanskje jeg likevel kan være enig i noe av det de sier??
Så langt har Mira Craig sagt at Gud er alt i universet, så da er i hvert fall de østlige religionene representert. Dette blir spennende!

Ser du på den andre siden? Hva tenker du om Gud?

2 comments:

Therese said...

Hallo:)
Ser ikke på Den andre siden, men jeg kan fortelle deg at du må bli venner med bråket. Ryktene skal ha det til at de ikke er ferdige før om ca 18 månder!!

Therese said...

PS: Tror dette er bilde av slik det blir til slutt:

http://itbase.lab.no/STRANDLIEN/

Post a Comment