Monday, October 25, 2010

Kjære julenissen... eller evt. andre interesserte...

Til vanlig pleier jeg å være veldig dårlig til å komme på ting som jeg ønsker meg når folk spør, og i år var egentlig ikke noe unntak. Så når mamma i dag sendte melding og spurte om hva jeg (egentlig vi...men Øystein får svare for seg selv.. hehe) ønsket meg til jul, tenkte jeg at jeg for en gangs skyld fikk vri hjernen litt... Det resulterte i at jeg lagde meg en ønskeliste (noe jeg ikke tror jeg har gjort siden jeg var ganske liten). Så skal det sies at jeg ble litt "carried away" innimellom og ønsket meg ting, jeg ikke helt forventer å få av noen. Men jeg tenkte det var greit å ha noe i alle prisklasser (i tilfelle Kongen eller Regjeringen skulle trekke ut meg som den heldige vinner av "årets landskvinne" som skulle få julegave av Norge i år.) Så her kommer den altså... For alle som skulle få lyst til å gi meg en julepresang;-) Jeg oppfordrer med det samme alle andre til å vise sine ønskelister, slik at jeg kan få noen idéer til hva jeg kan gi bort...

Kristins Ønskeliste

Med både oppnåelige og uoppnåelige ønsker… det er da lov å drømme? (OBS! ikke i prioritert rekkefølge i det hele tatt…)

1. Strikka (ull?)-skjerf (i nøytral farge, type hvit –grå og lignende)

2. (bli invitert på…) Middagsbesøk

3.Blomsterbuketter (kanskje helst etter jul…)

4. Musikk (noter, CD-er, Musikk-DVD-er, konsertopplevelser o.l.)

5. Aeropress

6. Filmer

7. Reiser (gavekort på flybillett/hotell eller lignende)

8. Wallsticker som denne (fra sofiesvilla.no):

9. Kaffetrakter (fra Russell Hobbs)

10. Sammenklappbar husmortrapp (lignende fra Kremmerhuset, evt. hjemmelaget)

11. Espressomaskin (Russell Hobbs)

12. Gode skjønnlitterære bøker (vel egnet til en jente som meg…)

13. En drøy million til å betale lån med...

14. Gode oppskrifter (gjerne håndskrevne med notater og erfaringer på...)

15. The Deluxe Midnight Collection gavesett fra ghd

16. Gavekort fra f.eks (vet ikke om alle disse tilbyr gavekort, så her blir også den hjemmelagde varianten med øremerket papp og penger godtatt):


KidKAFFEMISJONEN

Er jo nesten litt for gale dette her... Lenge leve materialismen liksom... Men jeg synes nå likevel det er koselig å gi gaver til folk til jul - og jeg har oppigjennom årene også fått inntrykk av at andre føler det samme, det som blir stress er jo ofte at en ikke vet hva en skal gi - så dette er mitt bidrag til mindre julestress... Ellers kan det jo nevnes at jeg også blir glad for en klem eller et godt ord. Er ganske enkel sånn sett.

2 comments:

Therese said...

Så utrolig greit!
Men... du har glemt å ønske deg flere deler til verdens fineste servise? :p

Kristin said...

hehe... tenkte det kunne være greit å få litt andre ting også... har liksom fått så mye servise dette året;-) Men bare vent - det kommer kanskje på neste års ønskeliste:-) Hvor finner jeg din ønskeliste forresten;-)

Post a Comment