Wednesday, October 13, 2010

TV-anbefaling

Det er så gøy når meg og Øystein finner programmer på TV som begge to synes er kjempegøy å se på. Sinnasnekker'n har av en eller annen merkelig grunn blitt et sånn program.
Det dekker mine interiørinteressebehov og Øystein sine... eh.. jeg vet egentlig ikke hvilke behov det dekker hos han -er det noe som heter praktisk tankegang-behov?? Uansett, han synes i hvert fall det er et flott program;-)
Samtidig som det er gøy å se på mennesker som har gått på en oppussingssmell få hjelp, er det ekteskapskurs på samme tid. Par som lærer å snakke sammen og samarbeide, samtidig som de oppdager hverandre på nytt. Tenk at en snekker kan være så god på parveiledning...
Altså et bra program, med flott fokus og masse å lære - både på det ene og det andre området.
Får du det ikke med deg tirsdagskveldene kan du også se det HER.
(Skulle nesten tro jeg var sponset av TVNorge, men det er jeg altså ikke.. hehe)

No comments:

Post a Comment