Monday, October 11, 2010

Woops...

Når hverdagslivet tar en kan det plutselig gå langt mellom innleggene her merker jeg.
Her i hjemmet går dagene (alt for) fort. Tiden går med til jobb, lesing (studering) og til å være husmor for det meste.
I helga var vi både i bryllup, på Rødland og i 1 års dag, så det kan vel sies at det var både en innholdsrik og fin helg.
Ellers kan jeg jo benytte anledningen til å reklamere for noe som skjer i Betlehem (siden jeg tenker mye jobb for tiden...) i november.
Da arrangerer vi "Syng for Herren". Vi får besøk av Frøydis Grorud, Helge Harila og Seraf i tillegg til at vi skal lage et stort felleskor med sangglade folk fra både Betlehem og resten av Bergen. Vil du være med i koret, skal vi ha øvelsesdag 23. oktober:-) Påmelding kan du sende til kristin@betlehem.no. Jeg gleder meg i hvert fall!

1 comment:

Therese said...

Endelig! Har gledet meg til oppdatering :p
Takk for besøk og gave på søndag,forresten,- boken er allerede lest maaange ganger!

Post a Comment