Sunday, November 28, 2010

Advent


Så var det første søndag i advent, og jeg kunne endelig tenne både lys og adventsstjerner.
Jeg har pyntet og kost meg masse med det. Hadde til og med meg litt natur fra Kvinesdal - så vi går en vakker tid i møte.
Julegavene er nesten på plass -  og bra er det - for før jul gjenstår to oppgaver, 50-års dag i Betlehem, julekonsert med Senit, et besøk fra mamma & pappa, vi synger julen inn med julemusikal, kanskje litt julebaking (?) og for mannen sin del fire eksamener. Så det skal bli deilig når vi endelig kan sette oss i bilen å kjøre sørover for å feire jul:-)
Men hvem kan klage når vi har det så koselig som vi har det her?


Kulda biter fremdeles på murveggene - og vi fyrer fremdeles med stearinlys (takk til svigerfar for innkjøp av god beholdning...), men må jo si det er helt ok når til og med Øystein begynner å tenne stearinlys. Kanskje ikke for at det er så koselig - men det varmer jo så godt;-)
Apropos Øystein, så dukka han opp med blomster her om dagen - for nå hadde vi jo tross alt vært gift i over et halvt år. Så han imponerer stadig...
Og i dag var det kanskje jeg som imponerte (eller hva sier du Øystein?), for fruen i huset disket opp med Ribbe av alle ting. Så nå har jeg laget det også for første gang - 1. søndag i advent som husmor måtte jo feires:-) Og ekteparet Hannevik var fornøyd begge to - så nå kan julestemningen bare trenge seg på:-)

2 comments:

Atle said...

;-)

Anonymous said...

Jeg er imponert, Kristin!!! Ønsker dere ei flott adventstid :-) Håper at jeg treffer dere når dere er i bygda, har jo nesten ikke fått hilst på mannen din (bare da jeg gratulerte dere som nygifte...)
Adventsklem fra Mari-Ann

Post a Comment