Wednesday, August 17, 2011

Noen glimt fra 22 års-feiringen

Festen varte som tidligere nevnt i to dager, og det var utrolig koselig å feire bursdag med familien nedi sør igjen!  
Litt bordpynting må til

Det virka som om det ikke bare var meg som koste meg.

 Som tidligere nevnt (igjen), var det italiensk som sto på menyen dag nr. 2. Meg og mamma lagde spagetti (med hjemmelagde kjøttboller, tomatsaus og italienske brød) og så kom de flotte tantene mine med masse god mat i tillegg. Jeg glemte helt vekk i all kokkeleringen å ta bilde av maten før den var borte, så potta med basillikum får være illustrasjon nok for denne gang (så kan det jo være jeg lager det til middag en annen dag også...) I tillegg til middagen hadde jeg lagd en kake - og den husket jeg å ta bilde av. Om jeg skal si det selv, så syntes jeg den ble både fin og god:-)

1 comment:

Vibeke said...

Den kaka såg god ut!! Og du.. Eg savne deg og!

Post a Comment