Sunday, November 13, 2011

Ønskeliste 2011

WARNING: Materialistisk innlegg...
 Vet egentlig ikke hvor mange dette er relevant for (er det ikke relevant, kan du jo bare droppe å lese dette innlegget...), men noen har i hvert fall hintet om at det var hjelpsomt når jeg la ut ønskeliste på bloggen i fjor - så her kommer dette årets variant.

Jeg har latt meg hjelpe av Pinterest, og har laget et eget board (som det så flott kalles på fagspråket...) med ønskeliste. Denne vil oppdateres hvis det evt. dukker opp nye ønsker, og på en del av ønskene kan du ved å trykke på bildet (to ganger...) bli videresendt til butikken det selges i. Veldig lagelig altså:-) Andre bilder er bare illustrasjonsbilder, som er hentet fra en vilkårlig kilde...

Det vil muligens dukke opp ting i ulike prisklasser, helt fra 20-kroningen til mer drømmeønsker - det er tross alt lov å drømme - men jeg får dessverre ikke til å sortere de i prioritert rekkefølge, da Pinterest ikke ville samarbeide med meg på det...

Uansett - for de som fremdeles er interessert; her er linken: http://pinterest.com/kristinhannevik/nskeliste/

Og i år igjen oppfordrer jeg gjerne andre til å trå i mine fotspor! (Det er ikke alltid like lett å komme på gode gaveforslag til alle jeg er glad i...)


PS: Vil bare understreke at jeg også setter pris på hjemmelagde ting, gode oppskrifter, en klem, invitasjon til parfymefritt besøk og andre mindre materialistiske gaver - men det var litt vanskelig å illustrere på den andre ønskelisten.

6 comments:

Force Marsjør Juzz-Band said...
This comment has been removed by the author.
BTW said...

Heihei:)

Lurte på om du har en invite til Pinteres til overs?:)

- Tonje Eiesland

Kristin said...

Hei! Har du en mail;-)

BTW said...

eiesland88@hotmail.com :)

Margot said...

Åh, pinterest er en deilig tidstyv :)

Kristin said...

Margot: Så enig, så enig...

Post a Comment