Thursday, December 15, 2011

Det å bake lefser til jul

 For en liten stund siden ringte jeg bestemor for å få lefseoppskrift. Den må jo foreviges tenkte jeg (bestemor sine lefser er fra en annen verden!), og i tillegg prøver jeg å få mest mulig sørlandsk julestemning i hus siden jeg ikke skal være fysisk på sørlandet i år. Uansett, godt inspirert tok jeg og "svigertante" Toril til på bakingen på mandag. Ingen av oss hadde prøvd før, så vi var litt spent, men likevel full av pågangsmot før vi begynte.
 Her er "jårplan" ferdig kokt og skrella... (bra jobba Toril!)
 Nybegynnerlefser... De ble heldigvis litt bedre etterhvert.
 Kjevle, kjevle...

 Flaks at Toril har helle! (Jeg ønsker meg til jul...)
Ferdig!
De ble verken like tynne, store eller fine som bestemor sine
- men vi satser på at øvelse gjør mester:-)
Uansett ble de kjempegode!

No comments:

Post a Comment