Tuesday, February 28, 2012

Systemfreak

 Jeg skal være den første til å innrømme at jeg er litt over middels glad i system og rot i organisert form (noe jeg sannsynligvis har arva etter mamma...) Dette har ført til at de voksende bunkene med diverse ark som ligger "på vent" alle steder på kjøkkenet har vært et ørlite irritasjonsmoment for Kristinmor. Men nå skal det (forhåpentligvis...) bli bokstavelig talt orden på sakene. For vi (les: jeg) har gått til anskaffelse av en flott hylle som jeg i dag har skrudd opp på veggen (helt alene.. og ja, den er i vater). Så får jeg bare håpe at vi blir flinke til å bruke den. Fin var den uansett.

8 comments:

Hilde said...

Så fin! Og ikke minst, praktisk! Regninger og diverse har en tendens til å bli liggende ja! Det er et syndrom her også!

Ha en fin dag!
Hilde

Mari-Ann said...

Flott hylle!!! Ei sånn ei kunne jeg også trenge, tror jeg :-)

Kristin said...

Ja, sant den er flott:-)

Therese said...

Kan jeg (eventuelt vi) ønske oss en sånn til bursdagen? :)

Kristin said...

Therese: Det er klart du kan... Hvis bare butikken får den inn igjen til da. Det var visst en stund til den kom inn igjen. De var helt tomme på Lagunen, og jeg fikk utstillingsmodellen i Åsane. Men skal absolutt holde øynene åpne;-)

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Jon D said...

Den så nice ut! hva er merket?

Kristin said...

Jon D: Det vet jeg dessverre ikke. Kjøpte den på det som da var Living for fem år siden, så er vel heller tvilsomt at noen selger den fremdeles :(

Post a Comment