Saturday, May 26, 2012

Dagens prosjekt

 
Etter at vi gifta oss satt vi igjen med bunkesvis med hyggelige kort som folk hadde gitt oss på den store dagen. Jeg tenkte at de var jo hyggelige å ta vare på, så derfor la jeg de i ei skoeske, som til slutt havna på loftet.
Og der har de blitt værendes helt til nå...
 Men i dag fant jeg frem hullemaskinen og bestemte meg for å gjøre litt ekstra stas på kortene. Så i stedet for å ligge i skoeska si, har de nå fått en helt egen bok. En liten bryllupskortsbok om du vil. Har fremdeles noen få kort igjen, som ikke fikk plass - så de får jeg finne på noe annet med, men tror det kommer til å bli enda mer koselig å se på kortene når de er fint samla i ei bok, enn når de ligger i en kasse på loftet.
Under ser du resultatet:
 Var den ikke fin vel?

1 comment:

Post a Comment