Wednesday, May 30, 2012

På tur i Nygårdsparken

 Jeg synes egentlig fenomenet park er litt merkelig. Det henger sikkert sammen med at jeg kommer fra landet, og er vant med at du bare kan gå rett utenfor huset for å finne trær, vann og gress... Å gå tur i parken var sånn de bare gjorde på Barne-TV eller i bøker når jeg var liten... Men jeg må innrømme at Nygårdsparken tar seg fint ut i det fine været vi har hatt. Og når jeg bor her i Bergen kan jeg faktisk bruke parken til det den er tenkt for - en mulighet for å finne grønne og friske omgivelser midt i den eksosfylte byen.
Samtidig undrer jeg meg stadig over de store kontrastene som finnes i akkurat denne parken. Med folk som soler seg og barn som løper i den ene enden - og politibiler, sprøytespisser og mennesker med andre utfordringer i hverdagen bare et steinkast lenger oppe... Merkelig hvordan noen folk (som jeg har lært mer og mer at ikke er så farlige som jeg trodde når jeg flyttet til Bergen) har kommet litt skeivt ut i livet, mens andre løper et annet sted i parken, og har alle muligheter foran seg.
Jeg tok med meg kamera på tur en dag, og her er resultatet...

6 comments:

Vibeke said...

Utrulig fine bilde! Og fin park! Og fin Kristin! :)

Kristin said...

Tusen takk fine du ;)

Cecilie Pettersen said...

Du hadde veldi mange fine bilda :)

Kristin said...

Tusen takk for det:-)

Spirea said...

Fant bloggen din i dag - og den var virkelig fin. Så mange vakre bilder, så mye fint du deler. Takk!! Jeg gleder meg til å bruke litt mer tid her til å titte og lese. God sommer ønskes deg :) klem

Kristin said...

Tusen takk for fine ord, Spirea!

Post a Comment