Monday, November 12, 2012

Middagseksperimentering


 Her er noen innslag fra min middagseksperimentering denne høsten.
Kanskje noe inspirerer?
*Ovnsbakt laks med artisjokkdekke*

 *Vårlig potetsalat*
...midt på høsten...
 *Melon og spekeskinke*
Klassiker! 
 *Lousiana chili ala Kristin*
...uten bønner:-)
*Mangopannacotta med pasjonsfrukt*

Nå om dagen sitter jeg med ex.phil-oppgave. Prøver å komme i mål til fredag. Høsten forsvant så fort, og snart er det desember. Heldigvis har jeg begynt på julegavene! For desember er som regel hektisk for sang- og musikkarbeideren, og når studenten får et par eksamener på toppen av det hele blir det sikkert bare "vips" så er det jul!

2 comments:

Vibeke said...

Øystein e heldig som har deg som kåna, det e hvertfall heilt sikkert! :)

Kristin said...

Nåå.... takk:) Jeg er nå ganske heldig jeg også da;-)

Post a Comment