Monday, January 27, 2014

Akkurat nå

Ville bare innom å si at jeg lever og har det bra. Har bare prioritert andre ting enn bloggen det siste halvåret.

Livet er fint, men travelt akkurat nå. Jeg koser meg med nye oppgaver på jobb (fortsatt i Bergens Indremisjon), og har innrettet hverdagen min så jeg er friskere (men dog noe mer usosial) enn på lenge. Det er deilig!

Studerer også fremdeles på Gimlekollen, og holder på å lære meg mer om identitet og kjønnsforskning as we speak (det er når du egentlig burde studere det plutselig blitt lettere å blogge...woops)
Jeg får gå tilbake til studeringen min. For det er faktisk himla interessant!
Hiver med noen bilder fra julen 2013 på slutten her.

Bedre sent enn aldri;)
 Siden vi var i Bergen i jula, tok jeg saken (det vil si tradisjonene mine) i egne hender, og serverte grøt med mandel i lille julaften. Slik sikra jeg også riskrem til dessert på julaften.

 Kjekke mannen måtte jobbe på julaften, men han kom hjem til en deilig julelunch før vi gikk i Betlehem og til svigers. Jeg var veldig fornøyd med å få innført noen av mine julesmaker på bordet. Lagde søtost/eggost for første gang (for de som ikke forstår hva det er, bare nikk og smil - det er veldig godt). "Rullepølsa" (fårerull) fikk jeg også kokt, med MYE hjelp fra flinke bestemor.

 For de som ikke har fått det med seg enda, har Bergen fått seg Starbucks. Vi tok oss en rusletur 1. nyttårsdag og testa ut herligheten. Som den Starbucksentusiasten (hvis det går an å kalle seg det) jeg er, ble opplevelsen litt skuffende... Satser på at de lærer seg både Starbucksspråket og å lage "skikkelig" starbuckskaffe der etterhvert. Enn så lenge drømmer jeg meg til USA og England der opplevelsen stort sett er litt bedre.

4 comments:

Anonymous said...

Kjære Kristin! Kjekt å lese bloggen din, og både høre og se at dere har det bra :-) Lenge siden sist, håper å treffe deg en gang du er i bygda. Lykke til videre i 2014, med bpde jobb og studier, og med livet som husmor/ektefelle :-)
Klem fra Mari-Ann

Kristin said...

Så koselig at du er innom her og kikker, Mari-Ann. Og takk for fine ord! Håper du har det bra:-)

Vibeke said...

Fine briller! Og fine du/dykk :)

Kristin said...

Tusen takk, snille du!

Post a Comment